Spokojnie wytrzyma
[INFO] W ASO Emida Ruda Śląska - olej Gratis przy przeglądzi
Zwiń
X
-
[INFO] W ASO Emida Ruda Śląska - olej Gratis przy przeglądzi
Witam serdecznie, chciałem zakumunikować wszem i wobec że ASO Emida mieszcząca się w Rudzie Śląskiej przy ulicy Obrońców Westerplatte 29 (koło Targowiska) rozdaje przy przeglądzie Olej Castrol GRATIS !!!!!!
Warunek to pojawienie się w ASO i zarezerwowanie terminu a bardziej ustalenie parametrów oleju oraz ilość potrzebnych litrów. Gratisowy Olej można wóczas wykorzystać jak przyjdzie nam czas przeglądu.
Ilośc litrów różnych parametrów jest ograniczona, ale wpadajcie już teraz do Emidy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co do serwisu to się starają utrzymywać Klientów jakością i dodatkowo srebrną kartą.
Oficjalnie o tym w Radio i gazecie na śląsku
pzdr
-
-
Zamieszczone przez lolekJa dodam, ze serwis ten jest niesamowicie fatalny, na dwa auta serwisowany bylo tyle klopotow i problemow, ze szkoda gadac. Obecnie nazywaja sie EMIDA, a wczesniej byli AutoPartner i stracili po drodze ASO.
Komentarz
-
-
Jeśli chodzi o zakup nowego samochodu to bardzo polecam, ja jestem bardzo zadowolony.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Promocja "OLEJ GRATIS przy przeglądzie" miała miejsce w 2008roku. W tym roku ta sama promocja była nie dla każdego. Tylko pierwsze trzy osoby miały cały wymieniany olej gratis. Po rozmowach z dyrektorem udało się nam wydłużyć promocję o pięć osób które dostają dwa litry oleju gratis przy przeglądzie.
Zatem zapraszam do EMIDY w Rudzie Śląskiej.Wen keiner kent die antwort, dan schreib zu mir
Komentarz
-
Komentarz